Facebook Twitter Google +1     Admin

Es descobreix un model teòric per viatjar al passat.

http://www.youtube.com/watch?v=yMnE0eezLJ020100928192029-helicoidal-negativa-by-murderpau.jpg

El científic Amos Ori, d’Israel, ha formulat una teoria mitjançant la qual l’ésser humà podria obrir una escletxa en l’espai-temps i viatjar cap al passat. A més, segons afirmen els seus càlculs, aquesta escletxa en l’espai-temps podria ser creada sense cap necessitat d’utilitzar matèria exòtica, és a dir, només caldria matèria ordinària i densitat de la matèria positiva. Per reproduir aquesta bretxa tan sols caldria comptar amb unes condicions mínimes, en les quals l’equip d’Amos Ori està treballant.No obstant, altres equips d’investigació, com és l’equip de Ronald Mallet, per exemple, han optat per presentar un model de ’màquina del temps ’ que es basa en la llum, i no en la matèria.

Amos Ori afirma que en cas de crear la màquina del temps aquesta no seria una màquina convencional feta de materials com podria ser un ordinador, sinó que seria el propi espai temps. La investigació d’Amos Ori es basa en la curvatura de l’espai-temps i ens diu que, si la curvatura de la fletxa del temps és un fet provat i aprovat per la comunitat científica, llavors podem intentar deformar-la més, de tal manera que aconseguim fer de la línia del temps una línia en forma de rinxol on les corves arribin a tocar-se.

Un cop aconseguides les condicions mínimes per a que el tunel temporal pugui romandre obert (investigació en la qual estan treballant diversos equips com és el d’Amos Ori), aquesta màquina funcionaria sola i posa un exemple: un cop que el canó d’un vaixell hagi disparat un obús, no s’haurà de fer res, ja que l’obús anirà per si mateix cap al seu objectiu gràcies a les lleis de la física. Amos ori remarca que tot això podria ser aconseguit amb matèria comuna, i no seria necessària la matèria exòtica.

En resum, es podria estar viatjant en el temps a finals d’aquest segle, si les investigacions continuen tenint l’èxit actual, ja que aquestes ocupen ara per ara una posició molt privilegiada en la cua de prioritats.

Xavi Camarasa

http://www.tendencias21.net/Descubren-un-modelo-teorico-de-viaje-al-pasado_a1742.html

http://www.tendencias21.net/El-primer-viaje-en-el-tiempo-tendra-lugar-este-siglo_a958.html

http://www.youtube.com/watch?v=yMnE0eezLJ0

28/09/2010 19:22 cmgarbi Enlace permanente. Terra i Univers


Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris