Blogia
colorblau

Mart, el nostre nou planeta?

Mart, el nostre nou planeta? L’empresa “Mars One" esta realitzant un projecte per aconseguir colonitzar el planeta Mars en menys d’una dècada.
El projecte consisteix en escollir 24 persones que aniran traslladant-se al planeta roig cada dos anys a partir del 2023 en grups de 4, dues noies i dos nois ( per portar a terme la reproducció de l’espècie) que s’instal·laran en cases de 50 metres i tindran el seu propi hort. La característica més important és que aquesta aventura no té bitllet de tornada, de tal manera que quan aquestes persones abandonin la vida terrestre no la tornaran a recuperar mai més.
“Mars One" ha llançat ja formularis pels possibles voluntaris i han obtingut resposta de més de mil persones, de 30 països diferents, que s’han presentat voluntàries per dur a terme el viatge. L’elecció de les 24 persones que formaran part d’aquest projecte, es farà mitjançant diverses proves físiques que garantitzin que aquestes persones sobreviuran a les dures condicions del Planeta Mart. Es calcula que seran escollides com a màxim el 2015 i els 7 anys posteriors s’estaran entrenant per aquesta misió.
Els viatges que es duran a terme, estan valorats en 6000 milions de dòlars (4.580.400€) que acabaran reduint-se fins als 4000 milions de dòlars (3.053.600).
Els organitzadors remarquen molt als futurs candidats que han de tenir en compte que les seves vides donaran un canvi radical i que un cop comenci el viatge començaran una nova vida completament diferent.


http://www.abc.es/ciencia/20130424/abci-personas-presentan-voluntarias-para-201304241937.html



Marta Juan

0 comentarios