Blogia
colorblau

Es troba una cura pel càncer relativament barata, un problema o una solució?

Es troba una cura pel càncer relativament barata, un problema o una solució?

Un grup d’investigadors canadencs ha aconseguit trobar una cura pel càncer, utilitzant dicloracetat. Aquesta medecina ha estat provada amb cèl·lules humanes i aquests investigadors han pogut observar que mata les cèl·lules cancerígenes del cervell, dels pulmons i del pit, deixant només les cèl·lules sanes.

Aquesta substància el que fa és detonar una acció dels mitocondris, més concretament la glucòlisis, per que aquesta acabi de forma natural amb els tumors malignes.

Aquesta podria ser una gran innovació per a la ciència i una cura per a la gent malalta, a sobre li hem d’afegir que és una substància que no és cara i és molt assequible, però, és això perjudicial o favorable?

Al ser més barata que els medicaments que s’ofereixen avui en dia per a retrasar el procés del càncer aquesta investigació no ha rebut inversions d’altes empreses, dit d’una altra manera, com que no produirà grans quantitats de diners és molt probable que no es posi en marxa ni es comercialitzi, bloquejada per les pròpies farmacèutiques.

Podem observar que en aquesta societat van abans els diners que la salut de milers de persones a tot el món, i tenint en compte que unes recents investigacions diuen que cada cop el percentatge de gent amb càncer augmenta més ràpidament, hem de deixar córrer una oportunitat així de salvar vides i resignar-nos? O hem d’actuar?

vanguardia.com

burbuja.es

 

Clara Marcè

0 comentarios