Blogia
colorblau

Vacuna contra la grip A efectiva?

Vacuna contra la grip A efectiva?

La mort de dos persones després de rebre la vacuna contra la grip A a Xina ha fet que els efectes secundaris de la vacuna agafin un ressò increïble, tot i que les autoritats sanitàries del país van aclarir que el fet de que morissin no tenia res a veure amb la vacuna.

El portaveu del Ministeri de Salut, va confirmar detalls d’una de les víctimes mortals, un professor d’institut, que va morir mentres jugava a bàsquet vuit hores després de rebre la vacuna. Tot i que la mort del professor va ser per causes diferents a la vacuna, el portaveu ja no es posarà la vacuna com a mesura de prevenció. La campanya sanitària seguirà com fins ara fins que la autòpsia estigui feta.

El Centre per el Control i la Prevenció de Malalties a Xina té 15 casos de persones que han patit greus efectes secundaris després de rebre la vacuna, aquestes persones rebran un tractament gratuït i una indemnització econòmica.

Tot i així, ahir mateix es va iniciar la vacunació a Espanya i a Catalunya. Correm algun risc nosaltres o Xina està massa lluny i aleshores no ens hem de preocupar? Hi ha dos versions, hi ha gent que no va tardar res en posar-se-la, i hi ha gent que hi està completament en contra.

 

Norma Pedemonte

http://www.noticias.hispavista.com/sociedad/sanidad/20091114163841/mueren-dos-personas-reci-n-vacunadas-contra-la-gripe-a-en-china/

 

0 comentarios