Blogia
colorblau

És segur consumir aigua de pluja sense tractar?

És segur consumir aigua de pluja sense tractar?

En una universitat s’ha estudiat aquesta hipòtesi i s’ha confirmat que sí que és segur fer-ho sempre i quan l’aigua s’hagi emmagatzemat seguint els requisits.

Aquest estudi s’ha centrat bàsicament en l’efecte que causa l’aigua de la pluja sobre la salut. L’experiment es va dur a terme gràcies a unes quantes famílies; la meitat de les famílies va consumir aigua depurada mentre que l’eltre meitat la va consumir sense haver sigut tractada. Després de 12 mesos el resultats es van comparar: les malalties com la gastronteritis es van donar de la mateixa manera a totes les famílies.

L’experiment es va duur a Adelaida, una ciutat on la major part de l’aigua per consumir és extreta de la pluja. Per tant, l’experiment no pot ser aplicat en totes les situacions ja que no a tot arreu l’aigua és de tan bona qualitat, però igualment aquest descobriment val la pena perquè es pot utilitzar l’aigua de la pluja per dutxar-se sense problemes.

Algunes autoritats tenies dubtes sobre el perill de consumir aigua de la pluja però l’experiment ha confirmat que existeix un risc baix de malaltia.

Segons la meva opinió, crec que moltes vegades l’aigua de la pluja, sobre tot en les grans ciutats, pot estar contaminada i només en casos extrems beuria aigua de la pluja, mai se sap...

 

 

Rocío Ruiz Ruiz

http://www.amazings.com/ciencia/noticias/251109b.html

0 comentarios