Blogia
colorblau

PERFOM

PERFOM

PERFORM, és el nom d'un nou projecte que permetrà als metges conèixer l'estat de salut dels pacients amb Parkinson. Per mitjà del cual es podrà vigilar l'evolució de l'estudiat, com també s'aconseguirà advertir anomalies que puguin estar causant el retard del seu progrés. El propòsit és tenir sota control mèdic l'estat del pacient.

El sistema del control es basa en un sofisticat programa informàtic, la qual permetrà observar als malalts, sota una connexió sense cables. Alguns dels pacients van ser participis d'aquest projecte, formant part de les proves realitzades, que consistia a incorporar micro-sensors en tota les part accessible de la indumentària que portaven posats (canellera, samarretes elàstiques, tobilleras, etc) per a transmetre tota la informació necessària. La tecnologia que es va aplicar en el software va ser dissenyada per metges espanyols.

El seguiment que es ve donant als pacients és proporcionat amb consultes mèdiques, que precisen les dades dels resultats previstos, apuntant contínuament cada succés en agendes. S'espera que aquest projecte s'arribi a concretar, i així els pacients especials assoleixin contar amb l'atenció mèdica esperada.

El Parkinson és una malaltia originada per l'alteració de les neurones perdudes, dopaminérgicas de la substància negra. El seu efecte es genera en les persones que es troben en l'última etapa, i ataca a 2 de cada mil persones.

Jordi Moré

0 comentarios