Blogia
colorblau

No rentar-se les mans es pitjor que ser llepat a la cara per un gos domèstic.

No rentar-se les mans es pitjor que ser llepat a la cara per un gos domèstic.

Les persones que permeten que els seus gossos comparteixin llit amb ells, estiguin en contacte constant i siguin llepats pel gos, estàn en bona companyia i no és dolent per la salut de la persona. Els estudis ens mostren que més de la meitat de persones amb gossos deixen rebre aquest afecte per part de les seves mascotes .

Universidad Estatal de Kansas ha realitzat un estudi en el que ens il·lustra de que les persones no tenen perquè rebre virus i bacteries del gos domèstic , és a dir, que hi ha un contacte sense contagi. O, que té les mateixes minímes possibilitats de ser contagiat una persona que està constanment en contacte amb la seva mascota que una que no hi està.

Aquest fet és positiu ja que el fet de que la persona rebi un afecte per part del seu gos , té efectes psicològics molt bons en la persona , inclús aquest pot estimar i apreciar al gos al igual que un mateix humà proper .

Pensan-t'ho bé podem pensar que és lògic que no es produeixin contagis en èssers vius, però de diferents espècies.

La universitat de Kansas ha valorat i analitzat les conseqüències de la cuida i la salut de la netega constant de les mans, i comparant amb el tema del contacte d'una persona amb un humà ha arribat a la conclusió de que es pitjor la mala higiene de les mans que el contacte fisic del gos am la persona en si.

 

Xavi Lombart Bueno

0 comentarios