Blogia
colorblau

Es presenta a Espanya l'innovador ordinador tàctil Surface.

Es presenta a Espanya l'innovador ordinador tàctil Surface.

Fa uns dies es va presentar a Espanya un ordinador tàctil creat per Microsoft. Aquest nou invent, de forma semblant a la d’una taula, disposa d’una pantalla plana en forma horitzontal mitjançant la qual es controlen tots els procesos, però el que realment el fa innovador i el distingeix dels altres ordinadors tàctils que coneixem és la nova manera d’interactuar amb ell: el Surface reconèix alguns objectes físics com càmeres digitals i mòbils amb els quals pot transferir continguts sense necessitat de cables, simplement a l’estar en contacte. Per exemple: Si vols passar unes fotografies de la càmara digital al mòbil, només cal posar-los els dos damunt de la pantalla i arrossegar les fotos d’un dispositiu a l’altre. 

A més a més també té potencial per l’oci: la seva pantalla és ideal per alguns videojocs o altres tipus d’entreteniments com la música, la pantalla es pot convertir en un teclat de piano.

Actualment a Espanya està disponible per un preu de 13000 euros encara que és possible que baixi d’aquí a uns mesos.

Aquí teniu els enllaços de la web oficial del producte i de la web "Hoy Tecnologia"

 http://www.microsoft.com/surface/

http://www.hoytecnologia.com/noticias/Microsoft-rompe-barreras-entre/99649

 

Pol Turró

 

1 comentario

Moré -

Amb aquest nou invent es demostra clarament com la tecnologia actual no para de fabricar objectes per facilitarnos les comunicacions.
Sobre el preu cal dir que es un cost molt car al ser una innovació molt recent i com diu el Pol el preu en uns messos baixara notablament.