Blogia
colorblau

Apple llença el 'Magic Mouse', un ratolí 'multi-touch'

 

No només les pantalles poden ser tàctils en el mercat dels mòbils i els ordinadors. Apple ha anunciat el nou ratolí sense fil Magic Mouse, el primer ratolí que utilitza la patentada tecnologia Multi-Touch de la companyia de la poma.

La tecnologia Multi-Touch permet als usuaris navegar usant gestos intuïtius amb els dits. En lloc de botons mecànics, rodes de desplaçament o boles de desplaçament, tota l’àrea superior del Magic Mouse és una superfície Multi-Touch uniforme.

El Magic Mouse es caracteritza per una superfície sensible al tacte que li permet convertir-se en un ratolí d’un només botó o multi-botó amb el suport de gestos avançats. Usant gestos intuïtius, l’usuari pot desplaçar-se fàcilment per a explorar extensos documents, lliscar-se a través de grans imatges o donar un toc suau per a desplaçar-se endavant o enrere a través d’una col·lecció de pàgines web o fotos.

El ratolí Magic Mouse ve de sèrie amb els nous iMac i estarà disponible a la fi d’octubre en la Apple Store per Internet i en els punts de venda de la xarxa de Distribuïdors Autoritzats Apple, al preu recomanat de 69 euros (IVA incluído).

El ratolí Magic Mouse requereix Mac US X Leopard versió 10.5.8 o posterior.

http://www.lavanguardia.es/internet-y-tecnologia/noticias/20091020/53807620085/apple-lanza-el-magic-mouse-un-raton-multi-touch.html

Artur Rivera

1 comentario

Guillem Bosch -

Trobo que amb aquest nou utincili els preus es disperaran moltíssim. Segur que tindrà un ventall de coses noves, però els diners són els diners.