Blogia
colorblau

Uns científics transmiteixen per primer cop una filmació en 3D.

Uns investigadors estadounidenses han aconseguit per primera vegada transmetre a distancia una pel·lícula de tres dimensions(3D) casi en directe. Això obra portes en sectors com les comunicacions, la telemedicina i l'entreteniment. L'avió militar Phanton projectat sobre la pantalla fosca, en format d'holograma, encara presenta uns colors monocromátics, pero el primer pas a sigut un èxit. No es necessiten unes ulleres especials per observar-lo.

Els investigadors presenten un model frabricat en un nou polímer que permet reproduir els hologrames cada dos segons. Com a comparació, en la televisió o en el cinema les imatges poden arribar a succeïr 50 vegades per segon, amb el que els ulls perceben un moviment continuu. A més, a diferencia de altres tecniques de imatges per 3D, la holografía permet que l'observador pugui percebre la llum com si fos estesa pel propi objecte.

 

http://www.elperiodico.com/es/noticias/ciencia-y-tecnologia/20101104/unos-cientificos-retransmiten-por-primera-vez-una-filmacion/575638.shtml

Paula Sánchez.

1er Batxillerat A.

0 comentarios