Blogia
colorblau

La UE ha invertit 4,5 billions d'euros per rescatar al sector bancari.

La UE ha invertit 4,5 billions d'euros per rescatar al sector bancari.

Europa té la seva banca sanejada pels europeus,siguin empreses o particulars, que pateixen grans restriccions a l’hora de accedir a crédits. Han estat els diners públics,és a dir, els ciutadans, els que en l’última instancia han salvat a un sector bancari tocat de mort durant anys d’ausencia de regulació financera i de una gestió orientada a maximitzar beneficis a curt termini.

El Periódico, aborda avui la situació de la banca en Europa després de que els governs hagin mobilitzat més de 4,5 bilions d’euros en el intent perè sense aconseguir que les condicions per accedir als crèdits deixin de ser durissimes per els ciutadans. 

Ciutadans com un arquitecte francés i una empresaria italiana que detallen la seva particular travessia en el desert, en el difícil tracte amb les entitats bancaries en plena crisis. Un home de 41 anys va obrir un despatx propi de arquitectura aprop de París, cuan al poc temps, els seus clients van desapareixer.

La empresaria italiana, als 55 anys crea una empresa proveïdora de serveis d’Internet i asegura: " En mi empresa tengo que pagar cada mes 3.000 euros de interés".

 

 

Paula Sánchez.

1rBatx A.

(No he trobat cap enllaç)

0 comentarios