Blogia
colorblau

La Vía Láctea és el doble de gran del que pensem. .

La Vía Láctea és el doble de gran del que pensem. .

L’espiral de la Via Làctia Té sense Gruix de 12,000 Anys Llum, i no de 6,000 Anys Llum del com s’estimava Fins ara . Per arribar a aquesta conclusió , l’astrofísic Bryan Gaensler i seus Col · laboradors de la Universitat de Sydney (Austràlia ) no han del necessitat Mirar a Través de cap telescopi : n’han tingut prou amb descarregar d’Internet les Dades DISPONIBLES Fins ara Sobre La nostra galàxia i reinterpretar-los.
En concret , el professor Gaensler i seu Equip de han utilitzat La Informació dels púlsars de la Via Làctia , estrelles de neutrons Que emeten polsos de llum Diaris . " A Mida Que la Llum d’organismes europeus de normalització Objectes Viatja CAP Nosaltres , interactua amb electrons Que es troben dispersos Entre Les Estrelles , el Què fa Que la Llum si s’alenteixi " . Les longituds d’ona Més Llargues (vermelles ) redueixen Més do velocitat Que les Curtes (blaus ) , Per el que calculant aquest retard Es pot Estimar Quina distància ha recorregut el pols .
Les Reaccions a La Comunitat Astronòmica davant El Descobriment d’ Gaensler de han Estat Diverses Molt . "Alguns Col · legues sí s’han acostat a mi i m’han del DIT ’ ESO ho desbarata tot’ , mentre que altres han afirmat « Ah , ara tot Encaixa ! ’", Confessa l’Investigador .

 

Maria Vicens

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/cosmos61.htm

0 comentarios