Blogia
colorblau

Correu electrònic de Hotmail en català

Correu electrònic de Hotmail en català

Tots els usuraris del servei de correu electrònic Hotmail poden fen servir el català a l’interfície d’aquesta aplicació de Microsoft des del dia 20 de febrer, després de que la firma hagi conclòs la traducció d’aquesta llengua a tots els serveis de Windows Live.

D’aquesta manera, Microsoft ha satisfet una petició històrica de la Plataforma per a la Llengua. Al 2007 l’organització va denunciar “el tracte discriminatori que sofria la comunitat lingüística catalana" mitjançant la compra de Hotmail.cat. Ara, aquest domini és de Microsoft i inclou la nova versió catalana d’un dels serveis de correu electrònic més populars del món.

Com fer la configuració?                                                                                                                                                                                                                          Simplement haureu de modificar l’idioma per defecte del servei seleccionat a la opció que aparegui a la pantalla d’accés (opcions->idioma->catatà).D’aquesta manera, tots els serveis de Windows Live de Microsoft, entre els quals es troben Hotmail i Messenger, ja estan disponibles en català.

Tot i que hi ha aquesta millora per part de Microsoft en fer servir el català, altres correus de multinacionals com GMail o Google ja fa temps que estan en català.
 

Marc Surís

Tema: TIC’s

Enllaços: http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=588816&idseccio_PK=1012

                 http://www.3cat24.cat/noticia/361951/societat/El-correu-electronic-de-Hotmail-ja-te-la-seva-versio-en-catala

                 http://www.softcatala.org/lhotmail_ja_disponible_en_la_nostra_llengua_en_catal%C3%A0

 

0 comentarios