Blogia
colorblau

Apple torna a fer uns dels seus “shows”

Apple torna a fer uns dels seus “shows”

 Apple torna a fer uns dels seus “shows”, així ho descriuen els principals diaris. Avui dijous 16 d’octubre apple ha fet una de les seves famoses presentacions presentant el ipad air 2

 En la presentació han començat parlant sobre l’ iphone 6 i iphone 6 plus i les seves principals característica presentades en l’anterior presentació també sobre el Apple watch descrivint-lo com el perfecte acompanyant del iphone.

Tot seguit han presentat el nou osx 10 Yosemite és a dir el software per a mac en el qual inclou una compatibilitat total amb els dispositius Apple amb ios8 és a dir per a exemple ara amb osx Yosemite podem agafar les trucades que rebem al mòbil des de l’ordinador mentre estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi. També en el Apple TV ara ens podrem connectar sense la necessitat d’estar connectats a la mateixa xarxa wifi i això és una gran noticia per als estudiants d’aquesta nostra escola, ja que no haurem d’estar connectats a la xarxa igarbi per a poder projectar l’ipad.

 Entre les seves noves prestacions del ipad air 2 són: augment dels megapixels de la seva càmera fins als 8 és a dir passa de 5mpx a 8mpxs, eliminació del botó de silenciar,incrementa la seva memòria ram que passa de 1Gb en el seu model inferior a 2Gb en el nou model i passa a tenir la característica fonamental que s’està introduint als dispositius d’Apple, el touch id, també podrem comprar amb el terminal amb el Apple pay per internet. El preu del ipad air 2 oscil·la entre 499$ i 699$ la versió sense cel·lular

 També han anunciat la sortida al mercat d’un nou imac amb una pantalla de 14,7 milions de píxels i amb retina amb definició 5k que aquest es podran començar a comprar a partir d’avui.

Fonts d’informació:

 http://www.apple.com/apple-events/2014-oct-event/

 http://www.muycomputer.com/2014/10/16/ipad-air-2-caracteristicas-y-precio

 

Albert Lalmolda

0 comentarios