Blogia
colorblau

"desde mi aula para mi ciudad, un compromiso para el medio ambiente"

"desde mi aula para mi ciudad, un compromiso para el medio ambiente"

 

Des del divendres 19 i fins al proper divendres 26 de novembre a Saragossa, mes de 1.700 escolars participen en la setmana de la repoblació forestal.

Aquesta iniciativa sota el lema: "desde mi aula para mi ciudad, un compromiso con el medio ambiente" ha estat organitzada per l’agencia municipal del medi ambient i la sostenibilitat i patrocinat per Ibercaja Obra Social. Escolars del tercer cicle de la primària de mes de 20 escoles participen en la repoblació de 3.500 arbres (especies autòctones i adaptades al terreny prèviament preparat pels treballadors de la "Unidad de Montes") en una zona de 4 hectàrees del mont "el Campillo", plantats de manera aleatòria simulant com creixerien en la natura.

El principal objectiu d’aquesta campanya es implicar a les joves generacions en la lluita contra el canvi climàtic de manera practica i directe i fer-los veure la importància de la vegetació aprofitant que 2010 es "l’Any Internacional de la Biodiversitat".

 

 

 

Miquel López

 

 

http://www.europapress.es/aragon/noticia-mas-1700-escolares-participan-semana-repoblacion-forestal-2010-20101124141905.html

0 comentarios