Blogia
colorblau

Apple: el nou Ipad Mini?

Apple: el nou Ipad Mini?

Apple ha anunciat pel proper 23 d’octubre, a Sant José (California) , la presentació d’un nou producte, que podria ser l’Ipad Mini.  

Després de molts mesos d’especulacions, finalment sembla que sortirà al mercat un nou producte Apple anomenat Ipad Mini de 7’85 polsades que competirà amb els “tablets” de Amazon (Kindle Fire HD) y Google (Nexus 7).

Però podria no ser l’única novetat de la companyia Apple perquè també hi ha possibilitats de comercialitzar un nou model de MacBook de 13 polsades, encara que no se sabrà si és del tot cert fins el pròxim 23 d’octubre. Si és així, la companyia Apple s’avançarà a Microsoft que vol presentar un nou sistema operatiu – Windows 8- i la tauleta Surface el 29 d’octubre del 2012.

D’aquesta manera, Apple intenta innovar per tal d’incrementar el seu mercat internacional d’educació i així, obtenir més beneficis deixant enrere les altres companyies tecnològiques.  

S’espera amb impaciència la confirmació de la noticia del nou Ipad Mini que es presentarà en societat el dia 23 d’octubre del 2012. La premsa ha rebut la invitació per aquesta presentació l’eslogan de la qual és “We’ ve got a little more to show you“ escrita sobre la part superior del logotip de la poma. 

Fonts : http://www.lavanguardia.com/tecnologia/20121016/54353118073/apple-anuncia-un-evento-el-23-de-octubre-el-ipad-mini.html

http://www.ipadizate.es/2012/10/16/keynote-ipad-mini-23-octubre/

 

Júlia Ayats

0 comentarios