Blogia
colorblau

"Office Lens" el nou escàner de pissarres i de documents

"Office Lens" el nou escàner de pissarres i de documents

Fa temps que Microsoft va deixar enrere l’exclusivitat dels seus productes, i ja no té problemes per publicar els seus programes i aplicacions de referència en el maquinari o els sistemes operatius de la competència. El recent Office per iPad és un bon exemple. Fins i tot Cortana, l’assistent de veu de Windows Phone (i Windows 10) arribarà a iOS i Android en forma de app. Avui, la companyia de Redmond anuncia una altra app exclusiva que es converteix en multiplataforma. Es tracta de Office Lens, el popular escàner de documents de Windows Phone, que ara s’estrena en iOS i Android.
Amb una puntuació mitjana de 4.6 sobre 5 en més de 18.000 reviews, Office Lens és una de les apps més populars de Windows Phone, encara que és veritat que no té molta competència.
Es tracta d’un escàner de documents que no es limita a fer una simple foto als papers, sinó que és capaç de corregir l’angle i mostrar en primer pla documents que fotografia des d’un lateral. No importa des d’on facis la foto, sempre obtindràs el document com si haguessis fet la captura des d’a dalt. Resulta molt útil per escanejar rebuts, cartells, o projectes professionals. Una altra de les funcions més pràctiques de Office Lens és que emmagatzema aquests documents en OneNote o en el núvol, a través de OneDrive, per compartir-los automàticament amb tots els teus dispositius i PCs. Per descomptat, és 100% compatible amb Microsoft Office. Office Lens incorpora programari de Reconeixement Òptic de Caràcters (OCR) que permet convertir la imatge dels documents en text, per guardar-los en format Word. També exporta fotos i textos a PDF i PowerPoint Si escaneges una targeta de visita, és capaç d’extreure noms, adreces i telèfons per afegir-los a la teva llista de contactes.

En aquest vídeo Microsoft explica els seus principals funcions:

http://bcove.me/f3qj5fh3

Raúl Fernández

http://reparar-iphone.com/office-lens-escanea-documentos-con-iphone/

http://www.cnet.com/es/noticias/microsoft-office-lens-convierte-iphone-celular-android-escaner-moderno/

http://www.tecnopasion.com/microsoft-presenta-escaner-documentos-office-lens-13651/


0 comentarios