Blogia
colorblau

Això és el futur...

http://www.youtube.com/watch?v=Mo1sNm8c2cw https://phonebloks.com/en

El món dels mòbils augmenta cada dia i aviat ja hi haurà més telèfons mòbils que persones. Quan algú decideix canviar-se el mòbil, la majoria intenten rebendre’l per no llençar-lo tan aviat, però tots els que són rebutjats condueixen una enorme quantitat de residus electrònics. I tenint en compte el temps que triguen a descompondre’s, aquesta quantitat de residus anirà creixent a un ritme exponencial.
Hi ha d’haver una solució sostenible? Potser no hi és, però potser hi ha alguna forma d’augmentar la vida útil de cada telèfon i així contribuir en la frenada de producció de residus electrònics.
Dave Hakkens té la solució a aquest problema. La seva idea és simple però enginyosa. Es tracta de construir un telèfon modular que consti de diversos blocs intercanviables, que les persones puguin actualitzar les parts específiques i així ajudar a allargar la vida del telèfon. A mesura que evolucioni la tecnologia també ho farà el telèfon, sense necessitat de canviar-lo tot. També es podria personalitzar de la manera que cregués convenient.
Per fer arribar el seu nou projecte a la gent, Dave va realitzar un vídeo. En tan sols dos minuts ha aconseguit convertir milions i milions de persones en creients, creients que creuen que hi ha una millor manera, una millor solució per a la creació de la tecnologia del futur i, a la vegada, reduir la quantitat de residus electrònics.

 

https://phonebloks.com/en

Mar Canyelles




http://m.youtube.com/watch?v=Mo1sNm8c2cw

0 comentarios