Facebook Twitter Google +1     Admin

Se muestran los artículos pertenecientes a Junio de 2011.

Paperphone, l’ordinador de paper

20110601164519-img-2722.jpg

Ja disposem d’un nou prototip d’ordinador flexible, aquest ha estat ideat per l’ universitat la Queen’s University  de Canadà.

Trenca amb tots els anteriors i és una barreja d’Iphone i miniordinador. La seva pantalla permet ser doblegada sense haver de patir per el trencament d’aquesta. Com diu el nom, permet trucar i no consumeix energia quan ningú l’esta utilitzant. A part de que es flexible, lleuger i prim presenta novetats tecnològiques en el què fa referència a la funcionavilitat d’aquesta.

Aquí hi ha un video que podeu veure’l: 

http://www.youtube.com/watch?v=Rl-qygUEE2c&feature=player_embedded

 

Albert Rallo Herms


01/06/2011 16:45 colorblau Enlace permanente. sin tema

Sanitat confirma que 'l'E.coli' no prové d'Espanya

20110604140218-pepino-espanol.jpg

Espanya està neta de la soca del bacteri Escherichia coli que ha provocat la mort de quinze persones a Alemanya i una a Suècia i una malaltia greu a 470 persones. Així ho indiquen els resultat dels cultius portats a terme a la facultat de Veterinària de Santiago de Compostel·la, que no només es va centrar en els cogombres, sinó també en la terra, els adobs i l'aigua. 

Després d'una reunió a Almeria amb el vicepresident del Govern,Alfredo Pérez Rubalcaba, i la ministra d'Agricultura,Rosa Aguilar, es va exigir a Brusel·les que aixequi l'alerta sobre el cogombre. A l'hora de tancar aquesta edició, la Comissió Europea havia aixecat l'alerta sobre els productes espanyols en descartar-se que el focus del brot es trobés a Espanya. Sanitat va aclarir que encara queda el resultat d'un cultiu sobre uns cogombres de Màlaga, encara que tot apunta que aquest anàlisi també donarà negatiu, ja que els cultius fets al proveïdor demostraven que estaven nets d'aquesta soca.

Ariadna Valls

http://www.larazon.es/noticia/8369-alemania-machaca-al-pepino-espanol

04/06/2011 14:02 cmc garbí Enlace permanente. Actualitat/Hemeroteca


Pròximament, iCloud

20110605170717-images.jpeg

 

 

Apple està preparant el llançament d’una nou servei:  iCloud. Aquest servei estarà disponible per iPhone, iPad i  iPod a través de l’aplicació streaming i consisteix en una mena de magatzem virtual on es podran dipositar diferents pistes de música per ser escoltades sense necessitat de descàrrega directa. És a dir, sol s’haurà de comprar i descarregar la aplicació (streaming) i comprar les cançons. En principi aquest sistema està pensat sol per cançons adquirides mitjançant iTunes, pro amb el temps s’espera que la companyia de Steve Josh introdueixi un pla de subscripció amb una tarifa anual que et permeti introduir cançons no obtingudes per iTunes. Lady Gaga la última gran incorporació que li faltava a Apple, i després de la seva incorporació, s’espera que aquest nou servei sigui presentat aquest dilluns tot i que no es descarta que s’endarrereixi per dificultats tècniques. iCloud també està pensat per la visualització de pel·lícules i series online, però les negociacions amb les productores estan molt endarrerides, així que, si aquest servei està finalment disponible, es farà esperar. Es creu que Apple s’emportarà el 30% dels beneficis, el 58% les discogràfiques i el 12% restant se l’emportarien els autors.

 

 

Miquel López

Etiquetas:

05/06/2011 17:08 cmcgarbi Enlace permanente. TIC'S

Nou mètode per eliminar ratllades

http://youtu.be/h-fka0wfY8w20110616104235-img-2528.jpg

Un equip d'investigadors ha desenvolupat un material a base de polímers que pot reparar-se a si mateix amb l'ajuda d'un tipus d'il·luminació i resulta un procès ràpid, senzill i  econòmic a diferencia del actuals.

Els polímers dels quals està fet el material s'anomenen "polímers metalo-supramoleculars", i fan que el material pugui convertir-se en un líquid que omple les esquerdes deixades per l'esgarrapada. Per iniciar el procés, n'hi ha prou amb sotmetre el material a una llum ultraviolada específica durant menys d'un minut. La reparació finalitza amb la resolidificació del líquid.

Així que al cap d'uns anys podrem passar per un túnel de rentat capaç de detectar les ratllades i corregir-les a mesura que l'automòbil passa per l'interior.

 

 

 

http://noticiasdelaciencia.com/not/1236/reparacion_facil_de_aranyazos_en_automoviles_mediante_un_liquido_especial_y_luz_ultravioleta/

 

Marina Valdezate

16/06/2011 10:42 cmcgarbi Enlace permanente. Tecnologia i materials


Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris